Се ПРОДАВА стан во Кисела Вода кај Мечкаров (58 м2

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000710
Огласот е посетен:   509 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Исток

Година на градба : --

Квадратура : 58 m2

Соби : Двособни