ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!!(Off Market)

 ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!! ПРЕМИУМ ПОНУДА!!! СТАНОВИ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1!!!

Се Продава, 1100 EUR

Оглас број: 0000481
Огласот е посетен:   839 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2018

Квадратура : 40 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 0

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 22БС


Опис на недвижноста

Во ТАФТАЛИЏЕ 1 на СУПЕР локација се ПРОДАВААТ станови во градба Пр+7+Пк. Во објектот има 11300м2 станбен простор со вкупно 192 стана и тоа од 40м2-172м2. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 1400м2 со H-5м- од различна квадратура. ЗГРАДА со 214 паркинг места на 4 подземни нивоа и 62 високи подруми со - H-3,4м од 5м2-25м2. Комплексот е со модерен стил, оргинална архитектура првокласен материјал. Со 6 лифтови и ПОДНО ГРЕЕЊЕ. Објектот е со конфор и комоција според личните потреби и модерниот концепт за живот. Во близина има- Основни училишта, Факултети, Пазари, Детски градинки, Болници, Амбуланти. ЗАВРШНИОТ ДЕЛ на објектот се очекува во 2 фази- 1 фаза-пролет 2019 година и 2 фаза- пролет 2020 година. Цена- од 1150еур./м2 до 1300еур./м2. КУПУВАЊЕТО на становите може да биде со најповолен КРЕДИТ на 10 години со ФИКСНА КАМАТА од 4% во ПРОКРЕДИТ БАНКА. Шифра - 22БС
Повеќе
Сподели :