Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (99М2

Се Изнајмува, По Договор EUR

Оглас број: 0000620
Огласот е посетен:   87 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2008

Квадратура : 99 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 1/5

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 3088/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “НИКОЛА ТЕСЛА”.Квадратурата е од 99 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 1 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,гостинско вц,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2008 година.Слободно паркинг место има + ПОСЕДУВА ПРИВАТНО ГАРАЖНО МЕСТО. Цена:Цена по договор. Шифра:3088/1 An apartment is being rented in Karposh,MIDA in the immediate proximity of “CENTER FOR FOREIGN LANGUAGES”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “NIKOLA TESLA”.Living place has an 99 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 1 FLOOR from total 5 FLOORS.Heating is on OWN PRIVATE STEAM (HEATING) + INVERTER AIR CONDITION (COLD – WARM).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious parental bedroom,guest wc,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2008.Free parking space owns + OWNS PRIVATE PARKING GARAGE. Price:Price by agreement. Code:3088/1
Повеќе
Сподели :