Се Продаваат Три Плаца во Кисела Вода(Off Market)

  Се Продаваат Три Плаца во Кисела Вода  Се Продаваат Три Плаца во Кисела Вода  Се Продаваат Три Плаца во Кисела Вода

Се Продава, 85 000 EUR

Оглас број: 0000115
Огласот е посетен:   516 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југ

Година на градба : --

Квадратура : 845 m2

Соби : Поголеми

Состојба : 0

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : --

Шифра : 9014


Опис на недвижноста

Се продаваат три плаца во Кисела Вода-11 Октомври од 845м2 со уредни документи и ИЛ.Може и поединечно да се купи секој плац. На плацовите се предвидени три поединечни куќи на секој плац посебно. Маркицата за еден плац кој важи и за другите е-Плац 845м2, Површина на градежна парцела 195м2, Основа 80м2, Катност П+2+Пк, Бруто развиена површина 240м2, Висина =10.20м2.Основна намена А1-куќи за домување. Цена-85 000еу. со место за преговор. Шифра-9014
Повеќе
Сподели :