Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ(Off Market)

 Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (66+4М2) ВСЕЛИВ-ВЕ

Се Продава, По Догов EUR

Оглас број: 0000485
Огласот е посетен:   527 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2018

Квадратура : 70 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 1/7

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Празен

Шифра : 3044


Опис на недвижноста

Се продава нов невселуван стан во нова зграда со квадратура од 66+4м2 на 1кат од вкупно 7катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар до непосредна близина на Булеварот Партизански Одреди на исклучително атрактивно место со одлична позиционираност на зградата.Зградата е направена според сите стандарди и критериуми.Објектот (ЗГРАДАТА) во многу сфери и области се разликува од останатите градби и згради кои се прават низ центарот на градот,а особено во клучните и највиталните места за живеење.Во квалитетот на материјалите не се штедело нималку,а истите квалитети се задржани како одвнатре така и однадвор.Местото за живеење е идеално,мирната и тивка средина околу зградата дополнително ја збогатуваат нејзината убавина на нејзе и становите во неа.Околината е толку мирна,да и живата природа се слуша кога живее.ВАЖНО ДА СЕ НАПОМЕНЕ Е ДЕКА:Зградата (ОБЈЕКТОТ) е цврста,сигурна,сеизмички тестирана и е со енергетски ефикасна диплома/сертификат.Греењето во зградата е на (BEG) централно парно.Можност за откуп на гаражно место во подземна гаража по цена од 500ЕУР/М2 или = 7 500 ЕУР.Станот располага со следниот распоред:мал ходник,вц со купатило,една детска спална соба,брачна родителска спална соба,кујна,трпезарија,дневна и балкон/тераса.Домовите се акцентирано светли. Цена:1200ЕУР/М2 = 84 000 ЕУР. НАВИСТИНА ВРЕДИ. Шифра:3044
Повеќе
Сподели :