Се Продава Плац на Автопат(Off Market)

Се Продава Плац на АвтопатСе Продава Плац на АвтопатСе Продава Плац на АвтопатСе Продава Плац на АвтопатСе Продава Плац на Автопат

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000026
Огласот е посетен:   563 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 12500 m2

Соби : Гарсоњери

Состојба : Нов

Кат : 1

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 9015


Опис на недвижноста

На најатрактивна локација во Општина Петровец-атар Oпш. Јурумлери се продава плац од 12 500 м2. Плацот се наоѓа на сам автопат и е со уреден И.Л..Во И.Л.се двајца сопственици со сосопственост на 1/2 идеална половина. Во самиот плац има инфраструктура(струја,вода)и изградени објекти кои се платформа за урбанизација со можност(доградба,надградба,реконструкција,санација). Позиција на плацот е југ-исток. Поставен е по должина на автопатот што е предност за самиот плац,но и за објекти како што се: бензинска пумпа, мотел, сервис за камиони, лесна индустрија, производство на метални профили и др., што значи ги исполнува стандардите за овие објекти. Исто така има можност да се изградат објекти до 2000м2 во еден целосен објект или во повеќе помали еколошки комерцијални објекти. Цена: 30ев/м2 со место за договор. Шифра:9015
Повеќе
Сподели :