Се Продава Плац во Жданец

Се Продава, 55 000 EUR

Оглас број: 0000122
Огласот е посетен:   379 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југ

Година на градба : --

Квадратура : 179 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 9012


Опис на недвижноста

Се продава плац 179м2 во Жданец со инфраструктура со И.Л. и маркица за градба. на плацот може да се гради -градежна парцела 133, со основа 55 м2, висина-8,8 м, катност П+1+Пк. Се наоѓа на добра локација и одговара за семејна куќа. Цена на плацот е 55 000 ев. Шифра-9012
Повеќе
Сподели :