Се продава прекрасна куќа во Волково(Off Market)

Се продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во ВолковоСе продава прекрасна куќа во Волково

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000817
Огласот е посетен:   210 пати

Тип на недвижноста : Куќи

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 280 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Реновиран

Кат : 1

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Полунаместен

Шифра : 6011


Опис на недвижноста

Куќата спаѓа во Општина Ѓорче Петров. Испод еден дел од куќата има сутеренски дел (подрум) кој има 35м² и истиот може да биде искористен за друга намена ( дневна, кујна...). Куќата е 155м2, а самиот плац на кој се наоѓа куќата има 280м2. Во непосредна близина на куќата има школо и градинка. Шифра 6011 За повеќе информации обратете се на 075 489 145
Повеќе
Сподели :