Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (69М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000594
Огласот е посетен:   107 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Северо-исток

Година на градба : 2013

Квадратура : 69 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 2/3

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2069/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,ЕУ-ИНФО-ЦЕНТАР во непосредна близина на “ТРГОВСКИ ЦЕНТАР РАМСТОР”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ИСТОК - СЕВЕР.Лоциран е на адреса или улица “МАЈКА ТЕРЕЗА”.Квадратурата е од 69 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 2 КАТ од вкупно 3 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2013 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2069/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Centеr,EU-INFO-CENTER in the immediate proximity of “CITY MALL RAMSTORE”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is ЕАSТ - NORTH.Located is on address or street called by name “MOTHER TEREZA”.Living place has an 69 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 2 FLOOR from total 3 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2013.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2069/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :