Се Продава Барака во Лисиче

Се Продава, 59 000 EUR

Оглас број: 0000407
Огласот е посетен:   419 пати

Тип на недвижноста : Бараки

Ориентација : Југ

Година на градба : 1964

Квадратура : 100 m2

Соби : Трособни

Состојба : Стар

Кат : приземје

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 7012


Опис на недвижноста

Се продава барака во Лисиче со објект 100м2 и плац од 400м2. На истата може да се гради објект со основа 120м2 со подрум и катност П+2+Пк , H=10,20 м. Ориентација југ. Цена - 59 000 ев. со можност за договор. Шифра - 7012
Повеќе
Сподели :