Се продаваат трособни станови во Автокоманда (Off Market)

Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда Се продаваат трособни станови во Автокоманда

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000747
Огласот е посетен:   284 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Исток

Година на градба : --

Квадратура : 77 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : -

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : G3000


Опис на недвижноста

Се продаваат Tрособни станови ( Тип 1/2 ) на одлична локација во Автокоманда. Становите се наоѓаат во Општина Гази Баба. ЗА ПОВЕЌЕ И ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОБРАТЕТЕ СЕ НА: 075 489 145 или 078 409 501 Шифра: G3000
Повеќе
Сподели :