Се Продаваат Плацеви во Соње(Off Market)

Се Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во СоњеСе Продаваат Плацеви во Соње

Се Продава, 150 000 EUR

Оглас број: 0000139
Огласот е посетен:   740 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југ

Година на градба : 2012

Квадратура : 235 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 3

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 6023


Опис на недвижноста

Се продаваат 3 плаца во Горно Соње; со вкупна површина од 2040м2. На 1-от плац од 488м2 има изградено куќа со вкупна површина околу 235 м2 .Градбата на куќата е 2012 год и има подрум 2 ката и поткровје. За 2-иот плац од 400м2 има извадено одобрение за градба и платени комуналии. За 3-от плац од 922м2 може да се извади маркица за градба. Плацовите се со рамна површина и се погодни и за деловни објекти (дом за стари лица, за ресторан....) Плацовите се продаваат на следниот начин - 1-виот плац со објектот и плац од 488м2 се продава посебно со цена - 130 000 ев. Додека двата останати плацови од 400м2 и 922м2 се продаваат во комплет со цена - 60 ев./м2 и се со инфраструктура. Сите три плаца во целост се со цена 150 000 еур. Шифра- 6023; 9021; 9022
Повеќе
Сподели :