Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (44М2

Се Изнајмува, По Договор EUR

Оглас број: 0000558
Огласот е посетен:   338 пати

Тип на недвижноста : Куќи

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2013

Квадратура : 44 m2

Соби : Двособни

Состојба : Реновиран

Кат : PR

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Не

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 2052/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош 4 после мостот “ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ” кај Бензинската Пумпа во Влае Порта од десната страна.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е Источна.Лоциран на Улица “БЕЛА КРАЈНА”.Квадратурата е од 44 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено,по желба на закупецот може да се дополни уште нешто.Катноста е приземје.Греењето е на Сопствено Парно,но можете да одбирате како сакате да се загревате било на Струја со Грејни Тела или Панели или со Инсталираниот Систем постоечки веќе за затоплување.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,спална соба – единечни кревети,вц со купатило.Воедно и дополнитено живеалиштето поседува и голем приватен двор од некои речиси 200 М2 кој е слободен и наменет за слободно користење од страна за закупецот на просторот.Градбата на објектот е од 2013 година.Слободно паркинг место за 2 ВОЗИЛА. Цена:200 ЕУР СО СИТЕ ПЛАТЕНИ СМЕТКИ (ВОДА,СТРУЈА,КАБЛОВСКА,ИНТЕРНЕТ) Шифра:2052/1 Apartment is located in Karposh 4 after the “UNITED NATIONS” bridge at the Gas Station in Vlae Porta on the right side.The building is located in the Municipality of Karposh.Orientation of the place is EAST.It is located on the street called by name “BELA KRAJNA”.Living place has an 44 SQUARE METERS SPACE for staying at him.Internal residence is completely set up,but at the request of the resident may can be to supplemented by something else.Height is GROUND FLOOR.Heating is on its Own Steam,but you can choose how you want to heat the place that suits you like for an example:Either the Heat Exchangers or the Electring Panels.At the end resident can use a currently installed system for warming.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,bedroom – single beds,WC with bathroom.At the same time property owns its own large private yard or garden of some 200 SQUARE METERS which is intented for using by the resident who will be living there.Building was built in 2013.Free parking space for (2) VEHICLES. PRICE:200 EUROS WITH ALL PAYMENTS ACCOUNT (WATER,POWER/ELECTRICITY,CABLE,INTERNET) Code:2052/1
Повеќе
Сподели :