Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (84М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000642
Огласот е посетен:   99 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 1990

Квадратура : 84 m2

Соби : Трособни

Состојба : Реновиран

Кат : 6/6

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 3093/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,ПОРТА БУЊАКОВЕЦ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Квадратурата е од 84 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 6 КАТ од вкупно 6 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,гостинско вц,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 1990 година.Слободно паркинг место КАРТИЧКА. Цена:Цена по договор. Шифра:3093/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Centеr,GATE BUNJAKOVEC in the immediate proximity of CITY MALL “BUNJAKOVEC” and BOULEVARD “PARTIZANSKI ODREDI”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “PARTIZANSKI ODREDI”.Living place has an 84 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 6 FLOOR from total 6 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious parental bedroom,guest wc,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 1990.Free parking space owns + PARKING CARD. Price:Price by agreement. Code:3093/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :