Се продаваат станови кај City Mall(Off Market)

Се продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City MallСе продаваат станови кај City Mall

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000057
Огласот е посетен:   385 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Сите

Година на градба : 2017

Квадратура : 54 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 2

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Празен

Шифра : 08-EF


Опис на недвижноста

Се продаваат станови на прекрасна локација во близина на City Mall. Градбата на становите се одликува со врвен квалитет. самите станови имаат максимално искористен простор и одлична ориентираност. Шифра-08-ЕФ
Повеќе
Сподели :