Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)(Off Market)

Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)Се издава стан во Кисела Вода FLATIRON (53 м2)

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000680
Огласот е посетен:   116 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 20116

Квадратура : 53 m2

Соби : Двособни

Состојба : Реновиран

Кат : 11

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2120/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Кисела Вода,FLATIRON кај една од НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ згради во РЕГИОНОТ и нашето блиско СОСЕДСТВО (БАЛКАН). Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода. Ориентацијата му е ЈУЖНА. Лоциран е на адреса или улица/булевар “БОРИС ТРАЈКОВСКИ”. Квадратурата е од 53 М2. Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено. Катноста е 11 КАТ од вкупно 16 КАТОВИ. Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО. Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса. Градбата на објектот е од 2016 година. Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2120/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:078 409 501 An apartment is being rented in Kisela Voda,FLATIRON in one of the MOST PRESTIGIOUS BUILDINGS in REGION and our closest NEIGHBOURHOOD (BALKAN). The apartment is located in the municipality of Kisela Voda. Orientation of the place is SOUTH. Located is on address or street/boulevard “BORIS TRAJKOVSKI”. Living place has an 53 SQUARE METERS SPACE. Internal residence is completely set up. Height is 11 FLOOR from total 16 FLOORS. Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING. It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace. Building is built in 2016. Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2120/1 CONTACT NUMBER:078 409 501
Повеќе
Сподели :