Се продава плац во Пржино

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000231
Огласот е посетен:   460 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Сите

Година на градба : 1956

Квадратура : 285 m2

Соби : Поголеми