Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ(Off Market)

    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ    Се ПРОДАВА НОВ СТАН во ЦЕНТАР (70М2) ВСЕЛИВ

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000482
Огласот е посетен:   519 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2015

Квадратура : 70 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 6/6

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Празен

Шифра : 3043


Опис на недвижноста

Се продава нов невселуван стан во нова зграда со квадратура од 70м2 на 6кат од вкупно 6катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар до непосредна близина кај Булеварот Свети Климент Охридски на исклучително атрактивно место со одлична позиционираност и најдоброто од сето е тоа што,не е лепенка односно е посебна зграда за себе.Објектот (ЗГРАДАТА) е изградена во 2015 година и е високо квалитетно градена,со безпоштедно користење на градежни материјали при нејзиното градење и е со солиден квалитет а воедно ги поседува следните придобивки:цврста,сигурна,сеизмички тестирана,енергетски ефикасна зграда.Греењето во зградата е на сопствено парно на струја со вградени калолиметри.Можност за откуп на гаражно место во зградата.Станот располага со следниот распоред:мал ходник,вц со купатило,голема брачна родителска спална соба,кујна,трпезарија,дневна,и два (2) балкон/тераси.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ ДЕКА:Внатрешниот распоред на станот и замислената идеа во него за живеење,дозволува да во брачната родителска спална соба се подели на половина и се добијат/изведат две спални соби и исто така во делот на кујната со нејзино благо преместување понапред да се добие уште една помала собичка = што би се извадиле три спални соби.Ориентација:ЈУГ. Цена:1100ЕУР/М2 = 77 000ЕУР. ЦЕНАТА Е ФИКСНА. Шифра:3043
Повеќе
Сподели :