Се издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНО(Off Market)

Се издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНОСе издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНО

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000689
Огласот е посетен:   112 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2018

Квадратура : 63 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 1

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Празен

Шифра : 3109/1


Опис на недвижноста

Се издава ТРОСОБЕН ПРАЗЕН стан - ДОЛНО ВОДНО. Станот се наоѓа во Општина Центар. Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОЧНА. Лоциран е на улица ,, Антон Панов бр.9 ‘’, во близина на Хотел ,,Викторија’’. Квадратурата е од 63 м2. Катноста е на високо приземје. Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО). Градбата на објектот е од 2018 година. Има слободно паркинг место. (Станот првично се изнајмува за КАНЦЕЛАРИЈА, но доколку станува збор за ФАМИЛИЈА постои можност станот комплетно да се опреми од страна на газдата). Цена: Цена по договор. Шифра: 3109 / 1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 078 409 501
Повеќе
Сподели :