Се Продава Плац во Нерези

Се Продава, 250 EUR

Оглас број: 0000067
Огласот е посетен:   354 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : --

Квадратура : 325 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Реновиран

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 35


Опис на недвижноста

Се продава плац во Нерези на пат,со маркица и инфраструктура ( струја, вода, канализација).Плацот е 325м2 со цена 250ев./м2.Истиот е во градежен реон со ИЛ.Шифра-35
Повеќе
Сподели :