Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (35М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (35М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (35М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (35М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (35М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (35М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000638
Огласот е посетен:   89 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2008

Квадратура : 35 m2

Соби : Еднособни

Состојба : Реновиран

Кат : 1/3

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2105/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош 1 во непосредна близина на ИЗЛОЖБЕНИОТ САЛОН на “ELENA LUCA” и БУЛЕВАРОТ “МИТРОПОЛИТ ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАД.Лоциран е на адреса или улица “МИТРОПОЛИТ ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ”.Квадратурата е од 35 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 1 КАТ од вкупно 3 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2008 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2105/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh 1 in the immediate proximity of THE SHOWROOM on “ELENA LUCA” and BOULEVARD “METROPOLITIAN TEODOSIJ GOLOGANOV”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH - WEST.Located is on address or street called by name “METROPOLITIAN TEODOSIJ GOLOGANOV”.Living place has an 35 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 1 FLOOR from total 3 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2008.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2105/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :