Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63М(Off Market)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – КАРПОШ (63М

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000565
Огласот е посетен:   531 пат

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2015

Квадратура : 63 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 7/7

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Полунаместен

Шифра : 3052


Опис на недвижноста

Се продава стан во Карпош,МИДА.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР од ЗГРАДАТА “PRIVE” И “NEW BORN CLINIC”.Квадратурата му е 63 М2 од кои 1.ДЕЛ – 2 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА,2.ДЕЛ – 3 М2 БАЛКОН/ТЕРАСА,3.ДЕЛ 58 М2 СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА.Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ.ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА/СЛОБОДНО.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална родителска спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на ОБЈЕКТОТ е од 2015 година, а ЗГРАДАТА е ГРАДБА од (ГРОТЕКС – ГРАДБА) = (НАЈКВАЛИТЕТНОТО – МИДА).ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ:Станот се продава/препушта со ВИСОКОКВАЛИТЕТНА КУЈНА – БЕЗ БЕЛА ТЕХНИКА,а за сите останати СЕГМЕНТИ од ДОМОТ може да се преговара по желбата на КУПУВАЧИТЕ. Цена:Цена по договор. Шифра:3052 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is for sale in Karposh,MIDA.The apartment is located in the municipality of Karposh.Orientation of the place is SOUTH – WEST.It is located in near proximity of BUSINESS SPACE from BUILDING (CALLED BY THE NAME) “PRIVE” and “A NEW BORN CLINIC”.His QUADRATURE is 63 M2 (SQUARE METERS) from which 1.PART – 2 M2 BALCONIE/TERRACE,2.PART – 3 M2 BALCONIE/TERRACE,3.PART – 58 M2 (SQUARE METERS) USEFUL/INNER/SURFACE.Place is selling with POSESSION DOCUMENTS.PARKING PLACE IS FREE/OWNS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious childrens room,normal parental bedroom,WC with bathroom and balconie/terrace.Structure of the BUILDING is from 2015, and THE BUILDING is BUILT by (GROTEX – CONSTRUCTION) = (THE BEST – FROM/MIDA).IT IS IMPORTANT TO NOTE:Apartment is selling/leaving with HIGHQUALITY KITCHEN – WITHOUT WHITE GOODS,and for all other SEGMENTS of the PLACE can be negotiated at the BUYERS WISH. Price:Price by agreement. Code:3052 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :