Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (50М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000606
Огласот е посетен:   95 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2018

Квадратура : 50 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 8/9

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2078/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата е од 50 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 8 КАТ од вкупно 9 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2018 година.Слободно паркинг место има + ПОСЕДУВА ПРИВАТНО ГАРАЖНО МЕСТО. Цена:Цена по договор. Шифра:2078/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh,MIDA in the immediate proximity of “CENTER FOR FOREIGN LANGUAGES”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “ORCE NIKOLOV”.Living place has an 50 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 8 FLOOR from total 9 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2018.Free parking space owns + OWNS PRIVATE PARKING GARAGE. Price:Price by agreement. Code:2078/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :