Се продаваат ексклузивни куќи

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000723
Огласот е посетен:   844 пати

Тип на недвижноста : Куќи

Ориентација : Исток-запад-југ

Година на градба : --

Квадратура : 118 m2

Соби : Поголеми