Се Продава Двособен Стан

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000792
Огласот е посетен:   553 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Северо-исток

Година на градба : --

Квадратура : 48 m2

Соби : Двособни