Se prodava hotel vo Grcija Kalitea

Се Продава, 610.000 EUR

Оглас број: 0000887
Огласот е посетен:   486 пати

Тип на недвижноста : Деловни простории

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : --

Квадратура : 444 m2

Соби : Поголеми