Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000614
Огласот е посетен:   102 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2016

Квадратура : 50 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 3/7

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2083/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,УНИВЕРЗАЛНА САЛА во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ХРИСТО СМИРНЕНСКИ”.Квадратурата е од 50 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 КАТ од вкупно 7 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2016 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2083/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Centеr,UNIVERSAL HALL in the immediate proximity of CITY MALL “BUNJAKOVEC”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “HRISTO SMIRNENSKI”.Living place has an 50 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 3 FLOOR from total 7 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2016.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2083/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :