Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (101

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000587
Огласот е посетен:   130 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Север

Година на градба : 2013

Квадратура : 101 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 4/6

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 3083/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на “КАЛА / КАФУЛЕ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРНА.Лоциран е на адреса или улица “АМИНТА ТРЕТИ / НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ”.Квадратурата е од 101 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 4 КАТ од вкупно 6 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,гостинско вц,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2013 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:3083/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Centеr,DEBAR MAALO in the immediate proximity of “KALA / COFFE BAR”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is NORTH.Located is on address or street called by name “AMINTA THE THIRD / NAUM NAUMOVSKI BORCE”.Living place has an 101 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 4 FLOOR from total 6 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious parental bedroom,guest wc,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2013.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:3083/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :