Се Продава Плац во Нерези

Се Продава, 45 EUR

Оглас број: 0000072
Огласот е посетен:   279 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : --

Квадратура : 1985 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Реновиран

Кат : 00

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 36


Опис на недвижноста

Се продава плац во Нерези 992м2-45ев./м2 во градежен реон. Шифра-36
Повеќе
Сподели :