Се Продава Деловен Простор во Капиштец(Off Market)

Се Продава Деловен Простор во КапиштецСе Продава Деловен Простор во КапиштецСе Продава Деловен Простор во КапиштецСе Продава Деловен Простор во КапиштецСе Продава Деловен Простор во КапиштецСе Продава Деловен Простор во Капиштец

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000034
Огласот е посетен:   339 пати

Тип на недвижноста : Деловни простории

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 49 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Стар

Кат : 1

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : --

Шифра : 8007


Опис на недвижноста

Се продава деловен простор лоциран во почетокот на Капиштец. Дуканот поради неговата место положба е погоден за работење и развивање на различни видови на дејности.Дуканот има вкупно 49 м2 и тоа на приземје 27м2 а на катот 22м2. Шифра-8007
Повеќе
Сподели :