Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (65М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (65М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (65М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (65М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (65М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (65М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000596
Огласот е посетен:   100 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Северо-исток

Година на градба : 2000

Квадратура : 65 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 2/7

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2070/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,ЕУ-ИНФО-ЦЕНТАР во непосредна близина на “ТРГОВСКИ ЦЕНТАР РАМСТОР”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ИСТОК - СЕВЕР.Лоциран е на адреса или улица “50 – ТА ДИВИЗИЈА”.Квадратурата е од 65 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 2 КАТ од вкупно 7 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2000 година.Слободно паркинг место има + ПОСЕДУВА ПРИВАТНО ГАРАЖНО МЕСТО. Цена:Цена по договор. Шифра:2070/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Centеr,EU-INFO-CENTER in the immediate proximity of “CITY MALL RAMSTORE”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is ЕАSТ - NORTH.Located is on address or street called by name “50 – TH DIVISION”.Living place has an 65 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 2 FLOOR from total 7 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2000.Free parking space owns + OWNS PRIVATE PARKING GARAGE. Price:Price by agreement. Code:2070/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :