Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (52М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000645
Огласот е посетен:   79 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Север

Година на градба : 2016

Квадратура : 52 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 1/6

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 2106/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО – СОБОРЕН ХРАМ во непосредна близина на ТРГОВСКИ ЦЕНТАР “БУЊАКОВЕЦ” и БУЛЕВАРОТ “ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРНА.Лоциран е на адреса или улица “НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ”.Квадратурата е од 52 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 1 КАТ од вкупно 6 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2016 година.Слободно паркинг место има + ПОСЕДУВА ПРИВАТНО ГАРАЖНО МЕСТО. Цена:Цена по договор. Шифра:2106/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Centеr,DEBAR MAALO – OATH TEMPLE in the immediate proximity of CITY MALL “BUNJAKOVEC” and BOULEVARD “PARTIZANSKI ODREDI”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is NORTH.Located is on address or street called by name “NAUM NAUMOVSKI BORCE”.Living place has an 52 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 1 FLOOR from total 6 FLOORS.Heating is on POWER + INVERTER AIR CONDITION (COLD – WARM).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2016.Free parking space owns + OWNS PRIVATE PARKING GARAGE. Price:Price by agreement.Code:2106/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :