Се Продава Плац на Водно

Се Продава, 550 000 EUR

Оглас број: 0000116
Огласот е посетен:   314 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југ

Година на градба : --

Квадратура : 820 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 9011


Опис на недвижноста

Се продава плац 820м2 на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, бруто развиена површина 1024м2. Цена- 550 000 ев со вклучена агенциска провизија.Шифра-9011
Повеќе
Сподели :