Se prodava plac so markica A2 za stanbeno domuvanj

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000890
Огласот е посетен:   141 пат

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Сите

Година на градба : --

Квадратура : 11 m2

Соби : Поголеми