Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125М(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125МСе ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (125М

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000644
Огласот е посетен:   85 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2008

Квадратура : 125 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 5/5

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 3095/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош,ТАФТАЛИЏЕ 1 (МЛЕЧЕН) во непосредна близина на “АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУГ.Лоциран е на адреса или улица “БАГДАТСКА”.Квадратурата е од 125 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 5 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,гардеробер,библиотека,работна просторија,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,гостинско вц,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2008 година.Слободно паркинг место има + ПОСЕДУВА ПРИВАТНО ГАРАЖНО МЕСТО. Цена:Цена по договор. Шифра:3095/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Kаrposh,TAFTALIDZE 1 (MILK) in the immediate proximity of “AGENCY FOR REAL ESTATE CADASTRE”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “BAGDATSKA”.Living place has an 125 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 5 FLOOR from total 5 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,wardrobe,library,working room,normal spacious kids room,normal spacious parental bedroom,guest wc,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2008.Free parking space owns + OWNS PRIVATE PARKING GARAGE. Price:Price by agreement. Code:3095/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :