Se izdava deloven objekt (kancelariski prostor)

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000871
Огласот е посетен:   321 пат

Тип на недвижноста : Деловни простории

Ориентација : --

Година на градба : --

Квадратура : 200 m2

Соби : Поголеми