Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (70М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000643
Огласот е посетен:   80 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2016

Квадратура : 70 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 5/10

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 3094/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош,CITY MALL во непосредна близина на самиот “ТРГОВСКИ ЦЕНТАР”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “МОСКОВСКА”.Квадратурата е од 70 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 5 КАТ од вкупно 10 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална пространа спална соба,гостинско вц,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2016 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:3094/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh,CITY MALL in the immediate proximity of SAME “SHOPING MALL”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH - WEST.Located is on address or street called by name “MOSKOVSKA”.Living place has an 70 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 5 FLOOR from total 10 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious parental bedroom,guest wc,wc with bathroom and balconie/terrace.Building is built in 2016.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:3094/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :