Се Продава Плац во Илинден

Се Продава, 18 000 EUR

Оглас број: 0000398
Огласот е посетен:   414 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југ

Година на градба : --

Квадратура : 398 m2

Соби : Поголеми