Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КАРПОШ (46М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000654
Огласот е посетен:   116 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 1980

Квадратура : 46 m2

Соби : Двособни

Состојба : Реновиран

Кат : 3/3

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2112/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Карпош 3,ЛЕПТОКАРИЈА во непосредна близина на СУГС “НИКОЛА КАРЕВ” и ПРИВАТНАТА БОЛНИЦА “ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “КАРПОШОВО ВОСТАНИЕ”.Квадратурата е од 46 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 КАТ од вкупно 3 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 1980 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2112/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Karposh 3,LEPTOCARIA in the immediate proximity of HIGH SCHOOL “NIKOLA KAREV” and THE PRIVATE HOSPITAL “ZAN MITREV CLINIC”.The apartment is located in the municipality of KARPOSH.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “KARPOSOVO VOSTANIE”.Living place has an 46 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 3 FLOOR from total 3 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 1980.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2112/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :