Се Продава Плац во Ѓорче Петров

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000836
Огласот е посетен:   693 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : --

Година на градба : --

Квадратура : 150 m2

Соби : Поголеми