Се Изнајмува, EUR

Оглас број: 0000000
Огласот е посетен:   690 пати

Тип на недвижноста :

Ориентација :

Година на градба : --

Квадратура : m2

Соби :

Состојба :

Кат :

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење :

Инвентар :

Шифра :


Опис на недвижноста

Повеќе
Сподели :