Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА (Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА

Се Изнајмува, По Договор EUR

Оглас број: 0000580
Огласот е посетен:   383 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2015

Квадратура : 54 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 3/4

Балкон : Да

Подрум : Да

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 2066/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Кисела Вода,ПРИПОР во непосредна близина на МОТО/ЦЕНТАРОТ.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е Југо – Источна.Лоциран е на адреса или улица “БОРИС ТРАЈКОВСКИ”.Квадратурата е од 54 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 3 КАТ од вкупно 4 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА – ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД + ЕЛЕКТРИЧНИ ПАНЕЛИ по потреба.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2015 година.Слободно паркинг место има. Цена по договор. Шифра:2066/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Kisela Voda,PRIPOR in the immediate proximity on MOTO/CENTAR.The apartment is located in the municipality of KISELA VODA.Orientation of the place is SOUTH – EAST.Located is on address or street called by name “BORIS TRAJKOVSKI”.Living place has an 54 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 3 FLOOR from total 4 FLOORS.Heating is on POWER – INVERTER – AIR CONDITION + ELECTRIC PANELS in case of EMERGENCY.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious badroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2015.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2066/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :