Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64M(Off Market)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64MСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (64M

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000586
Огласот е посетен:   289 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Север

Година на градба : 2013

Квадратура : 64 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 3/5

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 3056


Опис на недвижноста

Се продава стан во Центар,Дебар Маало.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е Северна.Лоциран е во непосредна близина на “ВАРДАР МЕБЕЛ.Квадратурата му е 64 М2 од кои 4 М2 БАЛKОН/ТЕРАСА а останатиот дел од 60 М2 е СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА.Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ.Катноста е 3 КАТ од ВКУПНО 5 катови.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД + ЕЛЕКТРИЧНИ ПАНЕЛИ по ПОТРЕБА.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална родителска спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на ОБЈЕКТОТ е од 2013 година.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ ДЕКА:Станот/Живеалиштето е во ОДЛИЧНА состојба (ПОД,ВРАТИ,ПРОЗОРИ,КУПАТИЛО) со тоа што многу работи ВО НЕГО може и да СЕ ОСТАВАТ + ПОСЕДУВА и гаражно место од (13М2). ЦЕНА:1250 ЕУР по М2 = 80 000 ЕУР. Шифра:3056 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is for sale in Center,Debar Maalo.The apartment is located in the municipality of Center.Orientation of the place is NORTH.It is located in near proximity on “VARDAR FURNITURE”.His QUADRATURE is 64 М2 (SQUARE METERS) from which 4 M2 – SQUARE METERS BALCONIE/TERRACE and the rest of it is 60 М2 (SQUARE METERS) USEFUL/INNER/SURFACE.Place is selling with POSESSION DOCUMENTS.Height is 3 FLOOR from TOTAL 5 FLOORS.Heating is on POWER + INVERTER AIR CONDITION + ELECTRIC PANELS in case OF EMERGENCY.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal parental bedroom,WC with bathroom and BALCONIE/TERRACE.Structure of the BUILDING is from 2013.IT IS IMPORTANT TO NOTE:The Apartment/Habitat its in GREAT condition (GROUND,DOORS,WINDOWS,BATHROOM) which so many THINGs in HIM can be LEFT + OWNS A PRIVATE GARAGE of (13M2). Price:1250 EUROS by M2 (SQUARE METER) = 80 000 EUROS. Code:3056 CONTACT NUMBER:075 489 145 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :