Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50M2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50M2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (50M2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000629
Огласот е посетен:   97 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2012

Квадратура : 50 m2

Соби : Двособни

Состојба : Реновиран

Кат : 4/5

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 2097/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,КАПИШТЕЦ во непосредна близина на “ЗЕГИН ДИРЕКЦИЈА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “ШАРСКИ ОДРЕДИ”.Квадратурата е од 50 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 4 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО).Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2012 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2097/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:078 409 501 An apartment is being rented in Centеr,KAPISHTEC in the immediate proximity of “DIRECTION ZEGIN”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is SOUTH - EAST.Located is on address or street called by name “SHARSKI ODREDI”.Living place has an 50 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 4 FLOOR from total 5 FLOORS.Heating is on POWER + INVERTER AIR CONDITION (COLD – WARM).It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2012.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2097/1 CONTACT NUMBER:078 409 501
Повеќе
Сподели :