Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА (Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – КИСЕЛА ВОДА

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000637
Огласот е посетен:   88 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : 2009

Квадратура : 45 m2

Соби : Двособни

Состојба : Нов

Кат : 4/7

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Наместен

Шифра : 2104/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Кисела Вода,РАМПА во непосредна близина на “ХОТЕЛ ОРИНЏ” и “ЕКОНОМСКОТО УЧИЛИШТЕ”.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “ТОДОР ПАНИЦА”.Квадратурата е од 45 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 4 КАТ од вкупно 7 КАТОВИ.Греењето е на СТРУЈА + ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД (ЛАДНО – ТОПЛО) + ЕЛЕКТРИЧНИ ПАНЕЛИ ПО ПОТРЕБА.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2009 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2104/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Kisela Voda,RAMP in the immediate proximity of “HOTEL ORANGE” and “ECONOMIC SCHOOL”.The apartment is located in the municipality of KISELA VODA.Orientation of the place is SOUTH - EAST.Located is on address or street called by name “TODOR PANICA”.Living place has an 45 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 4 FLOOR from total 7 FLOORS.Heating is on POWER + INVERTER AIR CONDITION (COLD – WARM) + ELECTRIC PANELS in CASE of EMERGENCY.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace.Building is built in 2009.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2104/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :