Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – АЕРОДРОМ (51(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – АЕРОДРОМ (51Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – АЕРОДРОМ (51Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – АЕРОДРОМ (51Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – АЕРОДРОМ (51Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – АЕРОДРОМ (51Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – АЕРОДРОМ (51

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000623
Огласот е посетен:   114 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југ

Година на градба : 2005

Квадратура : 51 m2

Соби : Двособни

Состојба : Реновиран

Кат : 5/5

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Наместен

Шифра : 2091/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Аеродром,РАДЕ КОНЧАР во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ТРЕТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ВЕНИЈАМИН МАЧУКОВСКИ”.Квадратурата е од 51 М2.Внатрешно живеалиштето е комплетно наместено.Катноста е 5 КАТ од вкупно 5 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на објектот е од 2005 година.Слободно паркинг место има. Цена:Цена по договор. Шифра:2091/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Aerodrom,RADE KONCHAR in the immediate proximity of BOULEVARD “THIRD MACEDONIAN BRIGADE”.The apartment is located in the municipality of AERODROM.Orientation of the place is SOUTH.Located is on address or street called by name “VENIJAMIN MACHUKOVSKI”.Living place has an 51 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is completely set up.Height is 5 FLOOR from total 5 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom and balconie/terrace.Building is built in 2005.Free parking space owns. Price:Price by agreement. Code:2091/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :