Се ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина на(Off Market)

Се ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина наСе ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина на

Се Продава, 1 EUR

Оглас број: 0000697
Огласот е посетен:   154 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Исток-запад-југ

Година на градба : 2012

Квадратура : 136 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 3

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Струја

Инвентар : Полунаместен

Шифра : 4009/1


Опис на недвижноста

Се ИЗДАВА / ПРОДАВА стан кај МЛЕЧЕН, во близина на Кафе Ли. Станот се наоѓа во Општина Карпош. Ориентацијата му е ИСТОК-ЗАПАД-ЈУГ. Квадратурата е 136 м2. Внатрешно живеалиштето е комплетно ново наместено. Располага со следниот распоред: два ходници, дневна, кујна, трпезарија, три спални соби, едно гостинско вц, целосно ново опремено вц и два балкони. ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА / СЛОБОДНО. Катноста е 3 КАТ од вкупно 3 КАТОВИ. Цена:Цена по договор. Шифра:4009/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 078 409 501
Повеќе
Сподели :