Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (44М2(Off Market)

Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (44М2Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT – ЦЕНТАР (44М2

Се Изнајмува, 1 EUR

Оглас број: 0000592
Огласот е посетен:   434 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Југо-запад

Година на градба : 2006

Квадратура : 44 m2

Соби : Двособни

Состојба : Полуреновиран

Кат : PR

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Парно

Инвентар : Празен

Шифра : 2067/1


Опис на недвижноста

Се издава стан во Центар,УНИВЕРЗАЛНА САЛА во непосредна близина на “БОЕМИ ГОСТИЛНИЦА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “КОСТУРСКИ ХЕРОИ”.Квадратурата е од 44 М2.Внатрешно е ПРАЗНО / ПОЛУ НАМЕСТЕНО.Катноста е ВИСОКО – ПРИЗЕМЈЕ КАТ од вкупно 4 КАТОВИ.Греењето е на (BEG) ЦЕНТРАЛНО ПАРНО.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа спална соба,вц со купатило и балкон/тераса (ФРАНЦУСКА).Градбата на објектот е од 2006 година.Слободно паркинг место има.ВАЖНО Е ДА СЕ НАПОМЕНЕ:Станот/Живеалиштето е АДАПТИРАНО и за ДОМУВАЊЕ а ДОЗВОЛЕНО е да се КОРИСТИ и како ДЕЛОВЕН ПРОСТОР. Цена:Цена по договор. Шифра:2067/1 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is being rented in Centеr,UNIVERSAL HALL in the immediate proximity of “GUEST HOUSE BOEMI”.The apartment is located in the municipality of CENTЕR.Orientation of the place is SOUTH - WEST.Located is on address or street called by name “BONE HEROES”.Living place has an 44 SQUARE METERS SPACE.Internal residence is EMPTY / HALF EQUIPED.Height is HIGH GROUND FLOOR from total 4 FLOORS.Heating is on (BEG) CENTRAL HEATING.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious parental bedroom,wc with bathroom, and balconie/terrace (FRENCH).Building is built in 2006.Free parking space owns.IT IS IMPORTANT TO NOTE:The Apartment/Habitat its ADAPTED and for HOUSING but ALSO can be ALLOWED to use like a OFFICE/BUSINESS SPACE. Price:Price by agreement. Code:2067/1 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :