Се Продаваат Два Плаца во Пржино

Се Продава, 150 000 EUR

Оглас број: 0000118
Огласот е посетен:   672 пати

Тип на недвижноста : Земјиште

Ориентација : Југо-исток

Година на градба : --

Квадратура : 295 m2

Соби : Поголеми

Состојба : Нов

Кат : 0

Балкон : Не

Подрум : Не

Лифт : Не

Греење : Друго

Инвентар : Празен

Шифра : 6017


Опис на недвижноста

Се продаваат два плаца во Пржино од 295м2 и 324м2 еден до друг со заедничка маркица.Првиот плац од 295м2 кој има изграден објект од 153м2 и е со Маркица Класа А1, Површина на градежна парцела 287м2, Основа 116м2, Бруто развиена површина 464м2, Висина 10,20м2, Катност П+2+ПК, Компатибилна намена Б1. Вториот плац од 324м2 исто така има објект/барака од 35м2, Маркица на овој плац е основа 112м2 со бруто развиена површина 448м2, Висина 10,20м, катност П+2+Пк, Компатибилна намена А1. Цената на првиот плац е 150 000ев. а на вториот 100 000ев. Вкупната цена на двата плаца е 250 000ев. Шифра 6017
Повеќе
Сподели :