Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58М(Off Market)

Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58МСе ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE – ЦЕНТАР (58М

Се Продава, По Договор EUR

Оглас број: 0000560
Огласот е посетен:   314 пати

Тип на недвижноста : Станови

Ориентација : Северо-запад

Година на градба : 2018

Квадратура : 58 m2

Соби : Трособни

Состојба : Нов

Кат : 3/5

Балкон : Да

Подрум : Не

Лифт : Да

Греење : Струја

Инвентар : Празен

Шифра : 3051


Опис на недвижноста

Се продава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е Северо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на “MARKET RAMSTORE/ДЕБАР МААЛО.Квадратурата му е 58 М2 од кои 1.ДЕЛ – 2 М2 БАЛKОН/ТЕРАСА,2.ДЕЛ – 56 М2 СТАНБЕНА/КОРИСНА/ПОВРШИНА,3.ДЕЛ 58 М2 ВКУПНА/ПОВРШИНА/ЗАЕДНИЧКА.Живеалиштето се продава со ИМОТНИ ЛИСТОВИ.ПАРКИНГ МЕСТО ПОСЕДУВА/ГАРАЖИ.Катноста е 3 КАТ од ВКУПНО 5 катови.Греењето е на СТРУЈА + со вградени ЕЛЕКТРИЧНИ УРЕДИ по ЅИДОВИТЕ во СТАНОТ.Располага со следниот распоред:мал ходник,дневна,кујна,трпезарија,нормална пространа детска соба,нормална родителска спална соба,вц со купатило и балкон/тераса.Градбата на ОБЈЕКТОТ е од 2018 година. Цена:Цена по договор. Шифра:3051 КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:075 489 145 An apartment is for sale in Center,DEBAR MAALO.The apartment is located in the municipality of CENTER.Orientation of the place is NORTH – WEST.It is located in near proximity on marcet “RAMSTORE/DEBAR MAALO.His QUADRATURE is 58 М2 (SQUARE METERS) from which 1.PART – 2 M2 BALCONIE/TERRACE,2.PART – 56 M2 USEFUL/INNER/SURFACE,3.PART – 58 M2 (SQUARE METERS) TOTAL/SURFACE/FULL.Place is selling with POSESSION DOCUMENTS.PARKING PLACE OWNS/GARAGES.Height is 3 FLOOR from TOTAL 5 FLOORS.Heating is on POWER + with BUILT-IN / ELECTRICAL DEVICES on walls of the apartment.It has the following layout:small hallway,lounge,kitchen,dining room,normal spacious kids room,normal spacious parental bedroom,WC with bathroom and BALCONIE/TERRACE.Structure of the BUILDING is from 2018. Price:Price by agreement. Code:3051 CONTACT NUMBER:075 489 145
Повеќе
Сподели :